Over ons

Dynamic Rent is een nieuw samenwerkingsverband tussen Ekris en enkele bedrijven die hun sporen verdiend hebben in de verhuur van bussen, vrachtwagens en personenauto’s.

 

De ‘dynamiek’ achter de formule is dat Ekris zijn klanten graag nóg meer service biedt. Soms heeft een nieuwe auto wachttijd, maar is er tegelijk vraag naar de in te ruilen auto voor de premium selectie. De tussenliggende periode kan zo overbrugd worden. Het is slechts een van de vele voorbeelden.

 

Daarnaast is de vraag naar flexibiliteit in mobiliteit en betrouwbare shortlease en long rent oplossingen vanuit bedrijven en particulieren groeiende. Met Dynamic Rent is daarvoor in het hogere segment nu dan eindelijk ook het aanbod.

 

De zelfstandig opererende shop-in-shopformule is recent via het Ekris dealernetwerk uitgerold. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem (Velp). Alle andere Ekris-vestigingen in Utrecht, Zeist, Veenendaal, Nijkerk en Lelystad dienen als pick-up points. En als u dat liever heeft halen en brengen we de auto’s bij u op locatie.

 

Service gaat ons nooit ver genoeg. Ervaar het zelf!

Altijd het nieuwste model

Bij u heeft altijd een MINI of BMW van het nieuwste type en niet ouder dan 7 maanden. Long rent of shortlease. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat u representatief voor de dag komt, maar ook dat u vele probleemloze kilometers kunt rijden.

Flexibele looptijd

Een flexibele vervoersbehoefte betekent flexibele looptijden. Onze auto’s kennen diverse prijsstaffels. De shortlease kan maandelijks worden beëindigd. Voor long rent gelden dag- en weektarieven. Zo managet u uw mobiliteit voortaan optimaal.

Scherpe all-in tarieven

Onze tarieven zijn all-in. Geen verzekering, wegenbelasting, onderhoud of afschrijving. U krijgt van ons de sleutels en een heldere factuur. Dat geldt niet alleen voor verhuur. Ook ons shortlease aanbod is inclusief 2.500 vrije kilometers per maand.

Direct leverbaar

Heeft u privé of zakelijk tijdelijk een auto nodig? Heeft uw nieuwe auto levertijd? Voorziet u meer projecten of medewerkers? Zit u niet te wachten op een langlopende financiële verplichting of de boeteclausules van lease? Wij verhuren u die auto direct.

Bekijk ons volledige aanbod Bekijk aanbod
Compare List