MINI Cooper 3 of 5 deurs automaat

  • MINI Cooper 3 of 5 deurs automaat
  • MINI Cooper 3 of 5 deurs automaat
  • MINI Cooper 3 of 5 deurs automaat
  • MINI Cooper 3 of 5 deurs automaat

Huur of shortlease een MINI 3 of 5 deurs

ZOVEEL TE ZIEN.

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

Zoekt u een auto voor tussendoor? Met een MINI kunt u voor de dag komen. Toch is de MINI in weinig opzichten nog klein. Het is één bonk techniek, degelijkheid en design. Want wat te denken van adaptieve LED-verlichting, verschillende rijmodussen of een start/stop-functie voor een lager brandstofverbruik? Extra verlichting in het interieur en rond de auto en zeer uitgebreide audio, navigatie en connectiviteit maken de MINI tot een niet te missen auto.

Zakelijk vlug

De MINI Cooper of One biedt veel veilige extra’s die het rijden nu nog comfortabeler maken. De Cooper beschikt niet alleen over 4 zitplaatsen of over 211 tot 731 liter bagageruimte, maar perst er ook nog eens 136 pk uit. De MINI voelt zich thuis in elke markt. Een graag geziene gast.

TARIEVEN

RENT

Dag tarief € 53,-
Week tarief € 42,-

Alle tarieven zijn exclusief BTW, Week tarief per dag vanaf 7 dagen 100 kilometer vrij per dag, eigen risico € 1000,- per schadegeval, verlagen eigen risico van €1000,- naar € 500 voor € 8,- per dag.

LEASE

1-3 maanden € 795,-
4-6 maanden € 788,-

Vraag ons naar onze tarieven voor langere looptijden!

Tarieven excl. BTW per maand / 2500 vrije km’s per maand / Overkm’s a €0,21 excl. BTW / Eigen risico €500 excl. BTW per schadegeval / Facturatie vooraf per maand.

Specifications

2020
 

Heeft u een specifieke vraag?

Neem contact op
Compare List